söndag 6 november 2011

Forsta dagen i Ubud

Maste tyvarr meddela att aven detta inlagg blir bildlost - finns ingen usb-port pa den har datorn. Hoppas nagon ar intresserad av varan resa anda!

Just nu sitter jag pa ett internetcafe i Ubud med vad jag tror kan vara varldens sotaste forestandarinna. Tjejen som for tillfallet har hand om stallet ar gissningsvis 6 ar men styr businessen med jarnhand! Slang dig i vaggen Blondinbella, liksom.

Hur som. Hit - till Ubud alltsa - anlande vi under formiddagen. Vi blev skjutsade fran Kuta av en riktig knappis. Forutom att han forsokte lura oss pa pengar pa alla mojliga satt trodde karln pa enhorningar. Han blev uppriktigt forvanad och lite forkrossad nar Lisa forklarade att unicorns bara ar ett sagovasen! I borjan av farden trodde jag att han var hog men snart insag jag att han bara var utan hjarnceller. Stackars manniska.

Vi har inte sett sa jattemycket av staden hittills eftersom att en valdig regnskur bryskt avbrot vart strosande tidigare idag. Men av det jag sett kan jag tala om att det ar jattefint! Vi hittade genast ett schysst boende. Nybyggt rum i ett terrasshus. "Djungel" som narmaste granne. Valdiga fjarilar som flyger omkring, hons som spratter runt omkring och en massa sota hundar (obs! Ej rabiessmittade). Gatorna kantas av vaxtlighet och hinduistiska byggnadsverk och runt bara nagra meter fran var boning kan man kaka en maltid for 8 kronor. Behover jag saga mer?
Planerna for var vistelse har ar att vandra runt. Se Monkey forest, soluppgangen i bergen och insupa lite kultur.

Dagen efter jag bloggade sist fick jag forresten igen for att jag skrot om mina surfingskills. Vagorna var lite val haftiga for nyborjare och det forsta som hande var att jag fick bradan i huvudet. Efterfoljande forsok orsakade skrapmarken pa skinkorna och nu ser det ut som att jag har bristningar over hela rumpan.
Darfor slickade jag saren igar (sista dagen pa Kuta) och parkerade mig istallet i en solstol under eftermiddagen.

Hjalp, jag insag just att jag skrivit en smarre roman ovan. Bast att satta punkt och betala lilltjejen innan hon tar mig i orat. Nu vet ni i alla fall att vi har det ofortjant bra! Saknar dock alla dar hemma - MYCKET.

Ta hand om er sa hors vi!

4 kommentarer:

Emma sa...

Det låter som att ni har det helt underbart! Fortsätt med det :)

mami sa...

Svårt att låta bli att säga "vad var det jag sa".. men en bräda i huvet - det låter precis som du Anna;-)
När nu inte skadorna blev värre än lite skråmor i baken är det väl inte så mkt att bekymra sig över!
Ha det fortsatt bra, sköt om dej och syrran!! Vi saknar er också MYCKET! KRAMAR

broder sa...

jaså du ha haft karatelektion med surfingbrädan :D tycker de låter som ni har de VÄLförtjänt bra. ta med sommaren då ni kommer tillbaka bara Ha de bäst// brorsan

Anna sa...

Emma: Vi ska gora vart basta! :)
Mami: Klart det ar, Hoppsan i egen hog person! Men vad gor man inte for att lara sig bemastra surfkonsten? Och det gick ju som sagt bra :)KRAM, halsa alla!
Broder Det verkar inte battre! Och inte gick jag segrande ur fighten heller... :/ Vi ska gora vart basta for att uppfylla din onskan: Om inte annat kanske vi tar med oss regnperioden ;) Ha det bast brorsan!