söndag 26 februari 2012

Spot on!

Igår var det dags för firmagalej nummer två för den här månaden - denna gång med min nuvarande arbetsgivare, Västerbottens Folkblad. Temat för festen var "95" och passande nog inleddes festen med ett quiz som handlade om år 1995. Passande för alla som var mer än 6 år just då, ska kanske tilläggas. Jag, som i vanliga fall är queen of quizzes, kunde svaret på en fråga. EN FRÅGA! Snacka om förödmjukelse!

Förutom den något genanta inledningen var det en fantastiskt trevlig tillställning. God mat (pilgrimsmusslor, röding, chokladbomb), goá människor (mina kollegor) och roliga lekar.
Tyvärr var jag tvungen att vika in årorna redan vid midnatt då jag skulle upp och jobba idag. Baksmällan jag lidit av under dagen har dock inte stått i proportion med hur jag lugnt jag tog det igår! Om det nu var vinets fel att huvvet känts som en tryckkokare vill säga. Jag har faktiskt mått lite småilla hela veckan.

Gårdagens klädsel kändes lite barnkalas-aktig. Men vid närmare eftertanke passade det rätt bra eftersom jag som sagt var i barnkalasåldern 95. Man kanske rent av kan säga att jag var spot on?

2 kommentarer:

Emma sa...

sv: Ja, ser galet mycket fram emot det =)
Ja, men det är väl jättesköldpaddans ö? Såg ni några? ;)
(btw, snygga kläder - prickigt är min melodi också!)

Emma sa...

sv: Åh, det lät ju häftigt. Du får ge mig lite tips innan vi åker =)