söndag 12 februari 2012

Fabulous friday!

Bitterheten sköljde just över mig när jag ställde alarmet för att jag ska ta mig upp till en ny arbetsvecka. Svisch, säger det bara och sedan är dessa två lediga dagar slut. Nåja. Helgen inleddes majestätiskt med fredagsmiddag tillsammans med VD och Jennie. Ett vilt tjatter utbröt kring matbordet och för att orka prata så mycket som möjligt blötte vi strupen med oansenliga mängder vin... Tror det var det sistnämnda (alternativt den då avslutade arbetsveckan?) som gjorde att jag sedan somnade under filmen. Men det gjorde inte så mycket eftersom Crazy, Stupid, Love som vi såg var totalt intetsägande.

Nu ska jag försöka somna minst lika gott (rekordtidigt för att vara mig!) för att kunna tackla väckarklockans omilda behandling så bra som möjligt imorrn. Go' natt!

4 kommentarer:

emma sa...

Hej! Längesen jag kommenterade nu känner jag! Vi får hitta på nåt ihop du, jag o vd och om Sandra kan snart! spelkväll kanske ;)

Brynte sa...

Visst blev man besviken på filmen! Jag hade hoppats på mycket, mycket mer. Om du inte sett Bridemaids så måste du se den! Så JÄÄÄVLA bra!!!

Anna sa...

Brynte: Nu ska jag vara kärringa mot strömmen igen, för jag tyckte inte att Bridesmaids var så vidare värst. Några scener var riktigt roliga men oftast tog de skämten för långt och då blev det bara överdrivet. Så nej, jag skriver inte under bara att den var så JÄÄÄVLA bra! ;)

Brynte sa...

Det är som jag påpekat flertalet gånger, du ska alltid vara emot allt. Hehe.

Jag gilla bridemaids å mina systrar ogilla den, å vi bruka ha väldigt lik smak. Eller ja, det är väl ofta en mot två. Höhö. Däremot finns det en film som jag sett tusen gånger, varav senast i söndags, Just Friends. Där har du kungen! Står du emot den så är du förlorad helt enkelt ;)