söndag 24 juni 2012

Värsta bästa midsommar'n!

Vilken midsommarhelg jag haft! Helt fantastisk!
Aftonen firade jag ute i Piparböle. Bara byanamnet i sig tycker jag skvallrar om att det är en perfekt plats för denna sommarhögtid. Vi var en hel hög människor som befann oss där - jag kände bara en handfull sedan tidigare - och det var väldigt uppsluppen stämning. Vi umgicks, njöt av vädret (vad hände där egentligen? SKA det inte regna på midsommarafton?), åt gott och tog det hela på volley. 


Några slet dock hårt under dagen med att bygga en linbana över sjön. När den väl var klar och skulle testköras på kvällskvisten blev det spännande - nästan för spännande. Hjulet hoppade av vajern efter bara någon meter och där blev den stackars upphovsmakaren/försökskaninen hängande. Turligt nog lyckades han hänga kvar och dra sig längre ut efter linbanan - hade inte varit någon hit om han hade fallit från åtta meters höjd rakt ner mot strandkanten... 


Igår vaknade vi upp till ytterligare en solig dag som vi inledde med frukost på bryggan innan vi åkte hem. Väl i Umeå väntade Sandra och tillsammans med henne gick helgen vidare i sol, bad och grillning. Sandra bestämde sig även för att stanna tills idag och ingen kunde vara gladare än jag. Väldigt kul att få umgås med henne "ordentligt" för en gångs skull!


Känner jag att jag vill slänga in superlativ efter superlativ angående den här helgen, så fantastisk har den varit! I morgon går jag tillbaka till jobbet igen efter en veckas ledighet och med den här midsommaren i ryggen känner jag mig redo.
Fler bilder kommer, men jag börjar såhär!

2 kommentarer:

mami igen sa...

Det såg ju jättemysigt ut:-) Å vilken fin klänning - en riktig sommardröm! kram

Anna sa...

Mami: Det var väldigt, väldigt, mysigt :) Kram!