onsdag 6 juni 2012

Smittande glädjeskutt

Har jobbat hela dagen lång även idag, förutom att jag smet iväg (med tillåtelse) en timme. Detta för att åka ut till Röbäck och dagens betessläpp!!!
Är nog få med min jobbsituation som frivilligt skulle gå miste om arbetstid när det är storhelg och allt, men älskar man kor så gör man. 


Hur som helst var det klart värt det. Att få inandas lantluft, trampa in koblajor under sulorna och se kossor göra glädjeskutt - det gjorde mig lycklig. Tog förstås en massa kort och nedan kan ni se ett urval. Hälsade även på en yttepytteliten och superdupersöt kalv men då blev jag för starstruck för att våga fota. Fan vad jag grämer mig över det.
Äntligen fria! 
Kossan till vänster var så himla fin med sitt spräckliga mönster. Ja, den till höger var fin även den - det är ju trots allt en ko.
Nästan lite ko-miskt att ett betessläpp kan locka en sådan storpublik. Stjärnorna som stod i fokus verkade dock inte ha något problem med att vara iakttagna.
Metafotografering! Var svårt att hålla sig för skratt när hagens egna paparazzi gjorde entré. Hon verkade dock tröttna på att filma rätt snabbt och sysselsatte sig istället med att stånga omkull kameran.

Inga kommentarer: