onsdag 11 juli 2012

När jag fnissar för mig själv

Mitt humör pendlar både snabbt och kraftigt. Ja, när jag tänker efter är det nog det en underdrift. Jag känner mig nedstämd oftare än vad jag vill ge sken av, blir lätt sur i vissa perioder och mitt temperament ska vi inte tala om - även om jag lärt mig tygla det helt okej på senare år. 


Fast allt som oftast är jag nog ändå glad. Stundvis på ett överdrivet sätt, utan egentlig anledning.
Idag har nog varit en typiskt gladdag. Alternativt har jag bara varit lättroad. Jag har nämligen fnissat högt för mig själv flera gånger enbart för att jag tänkt på roliga episoder. Till exempel har jag fnittrat till vid tanken på att en fotograf bröt upp mitt skåp på jobbet med en hammare idag, eftersom en annan sommarvikarie råkat låsa in mina saker. 
Jag började även skratta för mig själv när jag läste en statusuppdatering på Facebook om filmen Kopps. När tankarna gled in på roliga citat ur filmen kunde jag inte hejda mig. 
Och av någon anledning kom jag att tänka på en sak som VD bara berättat för mig, som jag inte upplevt själv, om när de skulle ha fest med tönt-tema men en tjej hörde fel och kom utklädd till tant. Så hysteriskt roligt!


Där har ni en inblick om vad som försiggår i min hjärna om dagarna. Tycker ni jag låter knäpp är det en himla tur att jag inte delar med mig av det som rör sig i skallen oftare.

2 kommentarer:

mami sa...

En bra dag är inte fel! Kan bli ännu bättre i morgon - med fortsatt fnissande ;) kram

Anna sa...

Mami: Idag har jag varit en surkart återigen. Men snart ska jag fnissa högljutt igen :)