torsdag 13 december 2012

Kisskväll med jobbet

Och så svischade även den här veckan förbi, med bara en bråkdel punkter avbockade på min mentala att göra-lista. Jag försöker verkligen inte stressa något över det faktum att det snart är jul. Ändå kan jag tänka mig att den faktorn är en av orsakerna till att det har varit en del att göra i veckan...

Tur då att det snart är helg! Jag tänker göra (planera för) så lite som möjligt. Fast helgen kommer dock inledas med stress eftersom vi har fest med jobbet imorrn, vilken drar igång en timme efter arbetsdagens slut. Lite tight om tid för att göra sig i ordning, men det får väl gå på något sätt.
Festen kommer bland annat innefatta en konsert med Kiss Forever Band, haha! Kanske inte det jag hade valt själv men det blir nog grymt i alla fall. Jag funderar förresten på att bli packad i sann firmafestanda imorrn. Känns som att det var länge sedan jag var full. 

2 kommentarer:

mammsingen sa...

Typ 2 helger sen... ;)
Ha så kul whatever!!

Anna sa...

Mammsingen: Fast jag skulle knappast klassa mig själv som "full" på Mickes fest. Kanske salongsberusad, på sin höjd. Du kanske blandar ihop mig med vissa andra ;)