söndag 10 februari 2013

Briljant, helt enkelt!

Vilken fantastisk lördag jag haft, i all sin enkelhet. För att ta det hela i sin korthet: 

Inledde dagen med en lång startsträcka. Till frukost sedan pressade jag apelsiner så det stod härliga till! Frukost är antagligen mitt favoritmål och jag önskar att jag hade tid även på vardagsmornar att tillverka färskpressad juice, mixa fruktiga smoothies och breda goda mackor. Tyvärr är mitt schema mer pressat än juicen innan jag ska iväg till jobbet – men det gör ju helgfrukostarna ännu mer efterlängtade, om inte annat. 

Lagom till att filtallriken var inslevad ringde mamma och Micke på dörren och tiggde om kaffe. Det fick de minsann och i gengäld bjöd de på ypperligt förmiddagssällskap. När de åkte vidare för att göra stan drog jag och Johan iväg för att köpa en vardagsrumslampa. Min bättre hälft har senare sett till att den redan hänger på plats; det blev väldigt fint! 

Under tiden Johan meckade med lampan såg jag till att sätta fläsket i rörelse på gymmet. Fem kilometer löpning på bandet fick räcka för idag, med tanke på att mina lår redan värkte innan efter fredagens sejour i gymmet. Redan nu har jag problem med att kunna sätta mig ner på respektive ställa mig upp från toalettstolen. Kanske är det läge att hyra en rullstol imorrn? 
Som belöning för insatsen på bandet blev det en sittning i bastun. Jag älskar att bada bastu. Speciellt efter träning. Och idag var inget undantag. 

Efter sushi till middag kröntes dagen med biobesök. Jag har äntligen fått se Django Unchained! Som jag längtat efter och byggt upp förväntningarna kring den där filmen. Lyckligtvis infriades förväntningarna med besked. Kungen av pastischer har gjort det igen och min aktning för Tarantino växte ytterligare en smula i och med Django. Bravo! 

Jag vet. Det blev en lång "i korthet-version". Det där med att fatta sig kort är väl helt enkelt inte min grej. Här är förresten två bilder från förmiddagen idag:
Allt som behövs för att tillverka en världsgod juice. Slurp!, sa det bara.
Mamma körde lite morgongymnastik när hon kom på besök. Själv brukar jag inleda dagarna med sisådär 20 pull-ups..........

5 kommentarer:

Robbelibobban sa...

akta så inte morsan din knäcker dig på gymmet anna ;)

mammsingen sa...

Efter sisådär 25 pull-ups blev mor lite uttråkad ;-)

Anna sa...

Robban: Risken är överhängande eftersom hon antagligen är starkare än mig. Jag menar, hon har ju orkat bära mig i nio månader men jag skulle aldrig orka bära henne lika länge ;)
Mor: Äsch, jag såg allt att du började bli utmattad där kring den 25:e :)

mami igen sa...

Sant, men det var ju förstås ett tag sen jag bar dej Anna - men det låter fint så vi kör på det tycker jag :)

Anna sa...

Mami: Ja, det gör vi! :D