söndag 24 februari 2013

Bygdeträsk 2013 edition

Den där veklingen från fjollträsk (måste passa på att smäda André nu när han slapp undan allt sånt i helgen) hann aldrig krya på sig innan fredagen, men vi hade en galet trevlig helg ändå. 
Fastän en helg går på tok för fort när man hänger med sådana man bara träffar ~1 gång per år hann vi med rätt mycket. För formens skull tar jag det i bilder: 
Igår morse hände det för Emma: Hon fick åka skoter för första gången i sitt liv! Lyckan var total och kan nog närmast liknas vid en frälsning. 
Efter en kort skotertur för Super-Emma (som hon refererar sig själv som) förärade vi Burträsk marknad med ett besök. Tidigare nämnda dam köpte upp ungefär halva marknadsutbudet, medan jag och Sandra var lite mer selektiva... Vilket betyder: Vi köpte bara varma chips och munkar! 
Väl tillbaka i Bygdeträsk plockade vi fram sparken och susade iväg längs landsvägen. När hände det senast, att man tog en sparktur? För att på riktigt slå ett slag för detta färdmedel blev det inte mindre än två sparkturer under gårdagen.
Ett gäng kossor beundrade vår hastighet när vi svischade förbi. Hur söta är de inte, förresten? Lätt att jag ska köpa några kor av den här sorten när jag flyttar in på den där bondgården jag drömmer om.
Efter kortspel, tacomiddag och Mello-förfasande (vad är det för skitlåtar Christer Björkman grävt fram?) hamnade vi slutligen i badtunnan. Som vanligt var det ruskigt skönt och ruskigt varmt.
Fullt lika skönt var det inte att varva badtunnesittningarna med snöbad. Då fick vi minsann ta i lite extra och värma oss med öl!

2 kommentarer:

Emma sa...

Åh, hade en så himla fin helg! Du har fångat det bra med dina bilder :)

Anna sa...

Emma: Det hade jag med! Jag hoppas innerligt att vi kan ses snart igen :)