fredag 26 april 2013

Från magiskt till fiasko

Magisk. Så vill jag beskriva behandlingen jag var på idag, från den inledande nack- och ryggmassagen till den avslutande BB-creamen. Till och med portömningen var härlig. Eller till och med och till och med... Den var faktiskt bland det bästa! Hudterapeuten tog i så att det knakade. Om det var näsbenet som gav vika eller porerna som gav utlopp för för detta ljud är jag inte riktigt säker på, men gött var det i alla fall. Och så fräsch som jag känner mig i ansiktet just nu var det länge sedan jag kände mig.  
Ska absolut satsa på att unna mig fler behandlingar på Estetic här framöver. (Den här gången hade jag förresten ekonomisk hjälp, i form av ett presentkort från Sandra och VD. Tack och bock för det kära vänner!)

Min insats som personal shopper idag kan jag däremot inte beskriva som magisk. I slutändan var det bara jag som shoppade medan Elias fick åka hem tomhänt. Vilket fiasko. Bör dock tilläggas att jag verkligen försökte – tills han ledde mig in på en skoaffär...

Nu ska jag alldeles strax "göra kväll". Måste dock försöka hitta några kläder som jag kan bära imorrn, då jag ska på fest med arbetskamraterna direkt efter att jag slutat jobba. Någon som har ett förslag på en direkt-från-jobbet-till-party-klädsel?

1 kommentar:

mami sa...

Lät skönt med ansiktsbehandlingen! Ha så kul på festen och lycka till med klädseln. Tror säkert du har nån gammal "trasa" som passar:)