söndag 7 april 2013

Objektiv, nostalgi – och aprilväder

Eftersom det har gått några dagar sedan sist jag bloggade kör jag en snabb recap över den närmaste dåtidens bra och inte så fullt lika bra händelser. 

På pluskontot: 
+ Jag har fått ett nytt kameraobjektiv av min kära sambo! Ett Nikkor AF-S 50mm f/1.8G, som ska ge fin bokeh men som jag dessvärre inte hunnit leka med speciellt mycket. Men vänta i bara, här ska fotas porträtt och matbilder så det står härliga till! 
Jag testade att skjuta av några bilder med nya objektivet, och ja – jag tror verkligen att vi kommer ha väldigt roligt tillsammans framöver.

+ Igår hade jag VD på besök. Vi körde sing along till bland andra Backstreet Boys innan vi nostalgikollade 8 Mile. Det slog mig då vilken fin uppväxt jag haft ur ett popkulturellt perspektiv! 
En bild från när jag hängde med VD i somras.

+ Igår var det även exakt en månad sedan jag opererade helvetesknäet. Var ute och gick en kort sväng då det slog det mig hur tur jag haft med läkningsprocessen, jämfört med de skräckexemplen jag hört om andra som legat hemma i kraftiga smärtor flera veckor efter sina korsbandsoperationer. Så, tack helvetesknäet för att du är på min sida ibland åtminstone. 
+ Fick ett sms av en kär vän igår om att hon låg på BB med en nyfödd liten jänta vid sida (eller på sitt bröst kanske, hon specificerade inte ungens placering vid tillfället). Som jag väntat på det där barnet! Åtta månader och två dagar för att vara exakt. 

På minuskontot:
- Efter att ha blivit bortskämd med solsken och plusgrader i en månads tid vaknade jag imorse upp med ett vinterland utanför fönstret. Dra åt skogen, aprilväder!

2 kommentarer:

Robbelibobban sa...

Chilla tills slutet mot Maj så kanske vi slipper snöoväre som hälsa på sådär sporadiskt :)

Anna sa...

Robban: Men jag vill ha vår NUUU!