tisdag 23 april 2013

Garderobsuppdatering

Jag har blivit sjukt dålig på att shoppa kläder på sistone. Vilket egentligen är bra – både ur ett hållbarhets- som ekonomiskt perspektiv. Ikväll föll dock lusten på att klicka hem några plagg av varierat snitt från Asos. Valet föll bland annat på en tokrolig bomberjacka med 80-talsvibe, en prickig jeansskjorta och ett par mjukisbyxor (!) med rymdprint. Mjukisbyxor är väl inte mitt favoritplagg, men jag har börjat inse att det kan vara bra att ha ett par till hands ibland. 
Längtar tills paketet anländer, för jag börjar känna mig less på mina gamla kläder. Mina gamla kläder som säkert har ett helt år på nacken... 

På tal om att tycka att ens kläder är daterade sekunden efter de hängts in i garderoben: Är det bara jag, eller känns inte vissa modebloggares shoppingvanor tämligen vulgära? 
Utan att peka ut någon tycker jag att vissa borde byta epitet från modebloggare till konsumtionsbloggare. Jag har tänkt den tanken mer än en gång och nu var jag bara tvungen att få den ur mig.

2 kommentarer:

Robbelibobban sa...

Tappat ditt intresse för träningskläderna?:P

Anna sa...

Robban: Med tanke på att jag bara tränar rehab hemmavid fortfarande har jag inte så mycket användning för fina träningskläder. Men det ska erkännas att jag blev rejält sugen på att botanisera bland Intersports utbud idag när en kollega berättade hon skulle inhandla nya träningskläder efter jobbet... :)