söndag 14 april 2013

Sno stilen – golfspecial

Eftersom jag numera bor ihop med en sponsrad golfare har jag iklätt mig rollen som hans personliga stylist. Min vana av golfstyling är relativt blygsam, men av min insats idag att döma är jag en naturbegåvning. 
Kolla bara in följande outfits och låt dig inspireras: 
1. "Colour blocking" 
För golfaren som vill ta ut svingarna stilmässigt. Begränsa färgskalan till två nyanser, helst så omatchande som möjligt. Försök tänka som ett barn!
Denna outfit piggar garanterat upp din golfrunda. 
2. "The carrot"
Monokromt har aldrig varit hetare, så med en färg från topp till tå är du med på (golf)banan. Med en lysande färg, som orange i det här fallet, begränsar du även risken för att råka bli träffad av en golfboll.
För mer inspiration till denna look: Bildgoogla Ricky Fowler.


3. "Preppy golfer"
Med inspiration från överklassen kommer denna look. Krispig, stilren, ljuv – denna klädsel kommer dra till sig många gillande blickar i sin enkelhet. 
Dock ingenting för den praktiskt lagda. Denna klädsel kommer generera många timmar i tvättstugan, i jakt på att sudda ut greenernas oförlåtliga gräsfläckar. 

Som sagt: Jag är en naturbegåvning när det kommer till golfstyling. Nu tänker jag luta mig tillbaka och invänta samtal från golfeliten. Tiger, McIlroy, Lewis – call me!

7 kommentarer:

Robbelibobban sa...

helt omatchade färgerna såg mest golf ut. Fast randiga outfitten va rätt golfig också! Beror på väder vad som är rätt för dan !

Inga-Liz sa...

Oj, jag som gillar färger - kunde väl aldrig drömma om att få se sonen så färgstark! Snyggt, men får man se ut sådär på golfbanan???

MrJ sa...

Men mamma! Klart man får! Här har du herr Ricky t.ex som den orange outfiten är inspirerad av: http://www.funcage.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/Ricky-Fowler.jpg

och här har du såna som ser..umm.. ja..värre ut än så!
http://www.funcage.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/John-Daly.jpg

mami sa...

Nog är det skoj med färger men jag röstar definitivt på överklasslooken!
Med tanke på det praktiska så gissar jag att den självutnämnda golfstylisten får tid över till annat också, exempelvis att tillbringa viss tid i tvättstugan ;)

Inga-Liz sa...

OK, Johan, nu har jag sett värre...;)

Anna sa...

Robban: Jag har naturligtvis haft väderleken i åtanke och försökt anpassa de olika klädslarna till olika väder ;)
Inga-Liz: Haha, ingen kan vara värre än Ricky Fowler!
Mamma: Men hallå! Jag är superstylist, ingen jäkla hemmafru!!!!

mami igen sa...

Men Anna du är väl kvinna! Alltså kan du göra flera saker samtidigt ;)