måndag 1 april 2013

April, april och ett superbt påskfirande

Givetvis var förra inlägget, om att jag har pajat knäet på nytt, ett aprilskämt. Eller givetvis och givetvis – faktum är ju att jag är en klantskalle så det hade lika gärna kunnat vara sant. Men kul att jag fick sätta dit Emma som själv alltid ska försöka lura en. Och att få driva vidare med min oroliga mamma, som ringde för en stund sedan och frågade hur det stod till, var också roligt. April april, mina damer! 

Nej, helgen har minsann varit helt fantastisk helt utan fadäser. Exakt såhär fantastiskt har jag haft det:
Idel soliga dagar med gnistrande, vita vidder. 
Bländande ljust, kalla öl och dålig fiskelycka. Och så en vacker pojkvän på det.
Katten Sven blev min – och alla andras – storfavorit, med det klassiska understället som god tvåa. Kuriosa: Sven är en honkatt. 
Dagtid har exakt allt tillagats på öppen eld. Vi behövde knappast svälta.
Skogshuggarmanér är brukligt ute på vischan. Skotrarna ni skymtar i bakgrunden var helgens mesta fortskaffningsmedel. 
Vi fick också beskåda hundarnas motsvarighet till Davids kamp mot Goliat. 
Med magar fyllda av korv och varma mackor samt våra strupar fyllda med frisk luft har dagarna avrundats med afterskoter på altanen tills solen gått ner. 

Fast nu inser jag hur svårt det är att återge exakt hur fantastisk påskhelgen varit, så bilderna får fungera som dugliga ledtrådar. Hoppas ni också haft en underbar ledighet! 

3 kommentarer:

mami sa...

Nämen i ärlighetens namn Anna så blev jag inte alls grundlurad! Var ju ändå tvungen att kolla upp hur det var med dej din lilla "klant-maja" ;) Och JAA påsken var otrooooligt fin!

Inga-Liz sa...

Anna, jag trodde för ett ögonblick att ditt möte med vår gungstol hade ställt till det för dej! Men jag fick inte till det, eftersom ni var här på påskdagen...orolig hann jag allt bli... ;)

Anna sa...

Mami: Johoo, du svalde allt med hull och hår ;)
Inga-Liz: Haha, förlåt, men jag var tvungen att hitta på nåt skämt som folk verkligen kunde gå på. Och med tanke på att du nästan gjorde det, trots att vi träffades i söndags, var det nog ett ganska bra aprillur ;)