torsdag 18 juli 2013

Mot huvudstaden!

Igår var Sandra i Umeå och jag fick en heldag tillsammans med henne. Dessförinnan har det förflutit oceaner av tid sedan vi både hörts och synts – jag skäms nästan över det! 

Efter två sittningar i Rådhusparken, för förtäring av lunch respektive mjukglass, samt en runda genom stans butiker slöt vi upp med VD. Järngänget var därmed komplett! Grillen tändes, köttet brändes (egentligen blev det perfekt tillagat, men det rimmade så fint) och inmundigades sedan med god aptit. 
Sedan väntade några parti kort innan vi begav oss till bion för att se World War Z. Brutalt intensiv film! Jag lämnade biografin nästintill svettig och med hjärtat någonstans i svalget. 

Alldeles snart åker jag ner till Stockholm för en weekend med Johan. Det känns som att vi beger oss ut mot en väldigt ostrukturerad resa – det enda vi har inplanerat är ett besök på Fotografiska och "att gå en sväng i någon affär".
Nåja. Jag är åtminstone nöjd med min packning för en gångs skull.

Ps. Om någon har ett bra Stockholmstips på lager – oavsett om det gäller restauranger, sevärdheter eller utflyktsmål – tar jag tacksamt emot dem!

2 kommentarer:

Robbelibobban sa...

Härligt med massa skrivning Anna ;)

Inte så mkt stockholmstips, då man knappast är någon frekvent gäst där :p
Hoppas ni få de göör trevligt :)

Anna sa...

Robban: Only for you my friend ;)