tisdag 16 juli 2013

Jag mötte killinggänget

Helgen blev precis som planerad: Mycket sömn (skrapade ihop 19 timmar på två nätter), lite träning (ett benpass i söndagskväll i paltkomatillstånd – inte den ultimata uppladdningen) och en middag på Viktoria som inledning på semestern. Så himla mysig uteservering de fått till!

Fast jag gjorde förstås lite mer än bara sov, åt och tränade. Besökte Vännäsdagarna för första gången till exempel. När vi vaknade till liv här hemma, relativt sent, i lördags fick vi ett infall att åka dit. Käkade en glass och en korv (i den ordningen) och köpte en rem där. Sedan åkte vi vidare ut till landet. 
Där fick jag stifta bekantskap med årets killinggäng som i vanlig ordning var en grupp väldigt sociala herrar. Sedan länsade vi gården på smultron och körsbär, kastade pil och hjälpte till att hämta lite timmerstockar. Hade sand i ögonen, jord i munnen och kåda på kläderna efter den färden på fyrhjulingssläpet kan jag tala om... Slutligen blev vi bjudna på nypären och sill. Smakade himmelskt i kombination med jorden som låg kvar i munnen. 

Och i lördagskväll hängde jag med Emma och VD. Först på Göteborg, sedan på Lottas. Mycket trevligt. 

Så sammanfattningsvis: En bra helg som uppladdning på en förhoppningsvis fantastisk semester. 

1 kommentar:

mami sa...

Såg ut som om ni hade en fin helg! Hoppas ni får fina dagar i huvudstaden också :)