torsdag 28 juli 2016

En glad överraskning

I söndags fyllde min bror 30 år. Att hans 30-årsdag skulle infalla just då har han rimligtvis varit medveten om länge, teoretiskt sett sedan han lärde sig räkna. 
Vad han däremot inte hade en susning om var att hans 30-årsfest skulle infalla dagen innan. 
Jag, mamma och syrran har i några månaders tid, i största hemlighet, planerat festen och bjudit in hans vänner. Så i lördags när Linus blev upphämtad för en – vad han trodde – en familjemiddag blev han överfallen av Dwarf Vader som försåg honom med ögonbindel. Sedan kördes han till Furugården där 20 glada släktingar och vänner väntade på att överraska honom. 

Och som han blev överraskad! Han hade verkligen inte misstänkt någonting. Det var så himla roligt att se hans reaktion när syrran slet av honom ögonbindeln och alla började sjunga för honom. En blandning av förvåning och ren glädje. Precis som jag hade hoppats på. 
Sedan väntade ett hejdundrandes kalas där alla bjöd på sig själva. Men exakt vad som hände lämnar jag till oss som var där att veta (haha, lät som att det hände något svinjuicy, men riktigt så var det inte). Ni kan få se några bilder i alla fall:

2 kommentarer:

Mami sa...

Vad jag älskar den "sista" bilden! Snacka om lyckliga vinnare och syskon:)

Anna sa...

Mami: Ja, den är verkligen helt fantastisk!