måndag 4 juli 2016

Vi drar på roadtrip!

Så var den första semesterdagen, i sin rättmätiga mening, snart över. 
Jag har under dagen tagit mig norrut till hemstaden för att fira världens bästa syster som fyller 25 år denna amerikanska nationaldag. Hurra!
När jag kom fram bjöd hon på kaffe och tårta och sedan har vi varit ute och käkat med ena halvan av familjen i strålande eftermiddagssol. Därefter blev det tårta och kaffe igen. Jag borde kanske vara så mätt att det sprutar kaffe och grädde ur öronen på mig, men sanningen är den att jag börjar känna mig lite hungrig igen... Ibland är min mage som ett svart hål. 

Imorrn bär det av söderut igen, men inte hem till Umeå utan längre ner i landet än så. Jag och Lisa ska ut på en liten roadtrip och det första stoppet blir Jämtland. Där är planen att hälsa på en del släkt i byar runt om Krokom innan vi styr vår glänsande Toyota avensis mot bonussyster Malin och bonussvåger Daniel i Östersund.
Som vanligt när jag och Lisa ska göra något är vi sjuka båda två, så jag hoppas på kvicka tillfrisknaden nu. Och att vi ska få en lyckad resa i övrigt, förstås!

Vi hörs längs vägarna!
Sist jag och dagens födelsedagsbarn var ute på en tripp var när vi gjorde Sundsvall osäkert en helg i februari. Ska bli kul att fara ut med henne i veckan igen!

1 kommentar:

mami sa...

Ha så kul & jag håller tummarna för att ni blir friska NU.
Kör lugnt!