onsdag 7 april 2010

Uppvärmningen innan påsk

Förra veckan var jag ju minsann i Umeå och hälsade på två av mina bästa vänner som numera är bosatta där. Jag kojade hos VD och vi fick underhålla oss själva under tiden Sandra band buketter - hon pluggar till florist numera! På kvällarna sammanstrålade vi alla tre.
Tisdagsdejten inledde vi med en brakmiddag bestående av varsin Las Vegas Strip SteakAll Stars (med popcorn som förrätt!). Kaffet (soyalatte/chailatte/kanellatte) avnjöts sedan på Wayne's. När jag och VD vinkat av Sandra blev det Glee-maraton för hela slanten.

Efter en shoppingtur på onsdagen gick vi och såg Shutter Island i en iskall biosalong. Filmen i sig var inte så jätteskrämmande, det läskiga bestod av en man som satt bredvid mig och framstod som lite lätt schizofren. Ingen drömbiogranne när man ser en thriller om ett mentalsjukhus!

Det var i alla fall trevliga dagar, om än vi inte gjorde något direkt utflippat. Jag och VD hade tänkt spontanpierca oss ännu en gång men det blev inget av det. Vi får satsa på att göra en järngängettatuering allihopa nästa gång vi ses istället!

Tyvärr orkade jag inte släpa med mig kameran utanför VD's lägenhet så det bidde inte så många kort tagna. Här är i alla fall välkomstvickningen som väntade när jag anlände.

Vickelivickan VD hade skaffat en ny frilla, här lite påskpimpad.

Eftersom husfrun inte käkar frulle fick jag stoppa i mig det själv.

Inga kommentarer: