söndag 12 oktober 2014

Bland modelejon och svärföräldrar

I helgen har den här tantaspiranten varit ute på galej två dagar i rad, ska ni veta. 
Det började med en uppsluppen AW på Rex med kollegorna i fredags. Det blev eventuellt en öl för mycket för mig, men frånsett det var det en mycket trevlig kväll.

Igår styrde jag och Emma stegen (eller cyklarna, om vi ska vara petnoga) mot Scandic Plaza, där det vankades finalkväll av Umeå Fashion Week. Kvällen inleddes med att vi fick ett glas bubbel i handen och därefter lyckades vi även kriga till oss varsin goodiebag innan visningarna började. 
I rampljuset stod tre oetablerade designers som gjorde upp om årets UFW Award. Vinnaren blev Amanda Eliasson, som jag också hejade på. Trots att hennes kollektion bestod av ljusa, romantiska plagg skulle jag gärna lägga vantarna på flera stycken! De transparenta fladderbyxorna till exempel får gärna flytta in i min garderob inför nästa sommar. 

Kvällen fortsatte på Invito, där Johan som av en slump befann sig på firmafest. Det händer inte ofta att vi är på krogen tillsammans. Fast ännu mer sällsynt är att jag stöter på Johans mamma ute i vimlet, men det var precis vad jag gjorde igår! Hon följde gladeligen med oss på dansgolvet också, vilket var himla kul!
Tyvärr gjorde min trötthet från fredagens festligheter sig påmind när vi flyttat oss till Invito, så jag var inte helt på topp. Tog därför – med råge! – igen för lite förlorad sömn genom att sova till 12.40 imorse. Och plötsligt var jag snarare tonåringsaspirant, mer än något annat. 

Nu ska jag försöka samla kraft till en 40-årsfest nästa helg, sedan har jag tänkt ta en paus från festandet för en tid framöver. När allt kommer omkring trivs jag väldigt bra med någon enstaka utekväll i månaden (om ens det!). Inte för att det är tråkigt att vara ute och svira, men det är bara så tradigt att hela dagen därpå går åt till att känna sig sliten.

2 kommentarer:

Inga-Liz sa...

Tack för att ni förgyllde min kväll!

Anna sa...

: Och tack för att du förgyllde min kväll! :)