lördag 25 oktober 2014

Lugna lörda'n

Det blev visst ett kalas i helgen med, men turligt nog dagtid (annars hade jag ringt in mig sjuk, haha). En av Johans syster fyllde år i veckan och det firades hemma hos en av hans andra syster med ett veganskt smörgåsbord. 
Vi hade fått i uppdrag att fixa pålägg och eftersom Johan emellanåt är allt annat än måttfull resulterade uppdraget i en bönspread, avocadospread, mandel/sesam-tofu, pr*ckig korv, sk*nka och säkert något mer. Därtill fanns hemmagjorda ostar, "kaviar" och ett helt fantastiskt hembakt bröd så det blev en riktig mackfest! Hur gott som helst. 
Efter allt tuggande fick jag även chans att mysa med lilla Trassel (aka Smillas kusin) och köra leksaksbilar med vårt fadderbarn – med andra ord ett idealiskt kalas efter höstens fester. 

Ikväll har jag därmed haft min första hemmakvällslördag på flera veckor, med Så mycket bättre, vin, chips, choklad och hela köret. Superlativ över det med. 
Och hur fantastisk är inte Amanda Jenssen förresten? Rys och gåshud över hela hennes uppenbarelse alltså! Redan för sju år sedan skrev jag att jag var smygkär i henne och den förälskelsen har knappast svalnat.

2 kommentarer:

mami sa...

Vilka sötisar!

Anna sa...

Mami: Eller hur! :D