tisdag 30 december 2014

Ett snörvligt slut på 2014

När jag var däckad av en jävulsk förkylning i början av december gladdes jag åtminstone av tanken att jag skulle ha gjort bort sjukdomsperioden innan jul- och nyårsledigheten. Men tji fick jag, för nu har den där virusarmén tagit min kropp i besittning igen lagom till att 2014 ska bli 2015. 

Därmed blir morgondagen rätt lugn för min del – vilket ändå var planen från början. I år kände jag bara för att äta god mat och dricka champagne (är inte det förresten en husmorskur mot just förkylningar?). Allra helst hade jag velat bli bortbjuden för att slippa disken, men när högen av inbjudningar verkat komma på villovägar får det bli nyår hos oss ändå. VD och Emma gör oss sällskap, så jag tror det blir en förträfflig afton i sin enkelhet. 
Har förresten varnat dem för att jag kommer gå runt i morgonrock hela kvällen eftersom jag i vanlig ordning inte hittat någon nyårsstass. Idag köpte jag dock ett lösglitter som jag starkt funderar på att göra en kroppsmålning med så VD och Emma: Ni kanske får se mig ut nåt flådigare!
Från förra nyårsaftonen.

1 kommentar:

mami såklart! sa...

Sååå fin Anna!