onsdag 3 december 2014

Förfallet

Nu börjar jag vara rejält less på att befinna mig i sjukdomsträsket efter tre dagar i ryggläget. Fastän det är drygt att ha ont i hela kroppen och vakna i en blöt säng (obs! Orsakat av svett och dregel, ingenting annat!) är ändå isoleringen det jobbigaste. Fram till att Johan kommer hem från jobbet är ju Smilla den enda levande varelsen jag ser och pratar med! Som jag skrev i förra inlägget är hon ett väldigt mysigt sjuksällskap, men alla vet ju vad man brukar säga om kvinnor som umgås för mycket med sina katter......

Nej, idag hoppas jag verkligen att mitt immunförsvar kickar in och kickar ut alla virus och jävulskap i min kropp. Har anmält mig till en kurs imorgon och jag vill verkligen gå! Och jag vill verkligen inte förvandlas till en galen kattkvinna. 

Om jag ska vara positiv för ett ögonblick: Idag orkar jag nog åtminstone ta en dusch! Kan ju vara på sin plats efter tre svettiga nätter och det var ju faktiskt fem dagar sedan jag tvättade håret. Duschar jag inte idag vill nog ändå ingen träffa mig när jag väl blir frisk.

1 kommentar:

mami sa...

Bara det inte är en ansträngande kurs! Bäst av allt vore om du stannar hemma från jobbet i morgon.... Hoppas att du efter duschen känner dej frisk och pigg omedelbums :)