torsdag 18 december 2014

Snart har jag jobbat klart för i år

Nu återstår bara en arbetsdag, sedan går jag på jullov i drygt 2,5 veckor. Jag har inte riktigt fattat ännu att jag ska få ha semester, mitt i vintern!
De senaste jularna, efter att jag tog journalistexamen, har jularna varit väldigt hattiga för min del. Jag har visserligen tackat nej till att jobba under själva aftonen eftersom jag inte har någon familj eller andra närstående som bor i Umeå/själva firar jul här och jag inte velat sitta ensam på julaftonen efter arbetsdagens slut. Däremot är ju mellandagarna typiska vi-behöver-vikarier-dagar, så jag har fått "skynda" mig fira jul i Lycksele eller Vännäs för att sedan bränna tillbaka till Umeå fort som tusan. Ska bli skönt att slippa den stressen i år. 

Min plan för ledigheten är att umgås med de jag håller kära, njuta av högtiderna, träna och så kanske vila lite grann. Det hade varit himla skönt att passa på att åka bort också – egentligen var som helst som inte är hemma eller Lycksele – men jag tror inte det blir så. Är ju så många andra som åker iväg på en tripp nu, så priserna är väl inte de förmånligaste.

Nu ska jag ladda inför årets sista arbetsdag genom att slå igen datorn och därefter ögonen. Vet inte när jag gick och la mig vid 21-snåret senast, men ikväll behövs det verkligen. För få sömntimmar i veckan har gjort mig helt snurrig. Så: God natt och hoppas ni också får ta lov snart!
Jag tog för en gångs skull med mig jobbdatorn hem, så då kan jag ju lika gärna bjuda på en alldeles nytagen, sexig webbkamerabild härifrån sängkammaren. Raur!

6 kommentarer:

Sandra sa...

Vad skönt för dig att få vara ledig så länge :)

Anna sa...

Sandra: Verkligen! Hoppas du också får vara lite extra ledig under jul :)

mor din sa...

Hahaha vilken snygging!!

Anna sa...

Mor min: Tackarrrr! :D

bruschan sa...

Filippa bark :p

Anna sa...

Bruschan: Vilken komplimang! :D