onsdag 22 april 2015

Firande av blivande brud

I fredags tog jag med mig mina förkylningsvirus och reste ner till Stockholm. Dagen därpå var det nämligen dags för min kusin Jessicas möhippa – en dag jag sett fram emot länge!
Det blev en nervös morgon i kollektivtrafiken eftersom jag och kusin Petra var rädda för att springa på Jessica och förstöra överraskningsmomentet. Lyckligtvis gjorde vi inte det och den blivande bruden blev snopen när vi kom inspringande på hennes jobb. 
Efter en snabb skål hastade vi vidare till dagens första aktivitet: Poledance. Det var stundvis smärtsamt, men hela tiden kul – och det gick så oerhört mycket bättre än sist jag testade. Passet avslutades med att vi fick dansa en finaldans som filmades. Har fnissat väldigt mycket åt de filmerna. 
Dagen därpå vaknade nog alla vi som var med upp med diverse blåmärken och träningsvärk i muskler som annars sällan belastas så tungt. Men det var det allt värt.
Efter allt snurrande kring stängerna bar det av mot Hornsbergs strand för lunchintag. Var väldigt härligt att sitta ute i solen, om än lite blåsigt.
Nästa aktivitet var så jäkla najs: En tur med bastuflotte på Mälaren! Nu har jag aldrig åkt bastuflotte tidigare, men jag tänker att det här var en lyxbastuflotte. Titta bara vilken utsikt vi hade innifrån själva bastun!
Vi var även flera stycken som passade på att ta årets första dopp. Det var minst sagt uppfriskande.
När vi bastat och badat oss nöjda vandrade vi hem till en i sällskapet, där det vankades plockmat och några timmars trevligt häng. 
Senare blev det mer mat, men då på Grand Escalier. Maten var sisådär för att vara ärlig, men den funkade som bukfylla för att orka ge sig ut i natten. Efter några timmars klubbande var den blivande bruden hemgångssugen, så vi kastade in handduken efter 18 timmars möhippefirande. Det var minsann en riktigt rolig dag! Och viktigast av allt verkade Jessica verkligen uppskatta 

1 kommentar:

mami sa...

Tror jag också - alltså att Jessica uppskattade dagen. Ni verkar haft en toppendag!