söndag 6 september 2015

Försenat firande och löpning som transportmedel

För snart tre veckor sedan joinade Sandra mig i 26-årsklubben och igår åkte till slut jag och VD till Lycksele för att gratta vår kära vän. Det blev ett enkelt men långt firande med fika som övergick till grillning som övergick till sällskapsspelande som övergick till filmkväll. Som vanligt var det supermysigt att få hänga med järngänget (och Simon förstås, han som lyckats smyga sig in i vår lilla klick)!

Idag har jag bland annat roat mig med att springa till farmor och Pelle för att hälsa på. Fitnessprofilen Amanda Almroth, som jag följer på Instagram, har tipsat några gånger om att springa till sina utflyktsmål och det tipset har jag tänkt anamma i större utsträckning. Visst medför det att man då dyker upp svettig och flåsig, men det är ju ett sjukt bra sätt att transportera sig på! Det går relativt snabbt (åtminstone i jämförelse med att gå) och så är det kul också. Dessutom kan man ju ladda inför nästa sträcka när man kommit till sitt mål – idag fick jag ladda om med både kaffe och bulle hos farmor innan det var dags att kuta tillbaka till mamma igen.

Nu är däremot krafterna slut och feberkänslor börjar smyga sig på. Så jag ska skyndsamt hoppa i säng, för imorrn finns ingen tid att vara sjuk. 
God natt!
Ett gulligt och glatt grillgäng.

Inga kommentarer: