söndag 13 september 2015

(S)vinkväll

Igår hade vi vinkväll hemma hos Emma. När ni läser "vinkväll" kanske ni tänker ost och kex, stillsam bakgrundsmusik och förtroliga samtal i låg ljudnivå. Gårdagens vinkväll var däremot något helt annat. 

Vi åt chips och dipp till vinet (vi hade faktiskt en mörk chokladkaka som nåt slags finsmakaralibi, men den låg nästan helt orörd) och körde det fina dryckesspelet Fuck you, vilket höjde ljudnivån på oss ganska rejält. Och när Emma var ute en sväng passade jag, VD och Helena på att flytta runt saker i hennes lägenhet. Hon har fortfarande inte upptäckt allt vi bytt plats på, men vi har lovat att hon kommer få små överraskningar där hemma för en tid framöver. 

Idag är jag rätt sliten efter denna fina vinkväll. Det blixtrar till i skallen varje gång jag skriver "vin", så jag tror jag måste sätta punkt nu.
Mitt fantastiska vinpimplarsällskap.
Jag passade på att inviga ett nytt, fett septumsmycke igår. Jag har beställt några nosringar som kom i veckan och det känns faktiskt rätt kul att kunna pimpa snoken med lite nytt pynt!

4 kommentarer:

Emma sa...

Tack för i helgen och för överraskningarna! Hittade nån fler idag :P
Fin du var om snoken också!

Anna sa...

Emma: Haha, ditt hem är som en enda stor adventskalender just nu ju ;)

Ash sa...

Följer din blogg och ditt liv. Tänkvärt, läsvärt och underhållande! Om jag får dissa en enda sak så är det näsringen. Den duger inte. Tack för mig.

Anna sa...

Ash: Tack för de fina orden! Och jag kan leva med att näsringen inte duger för dig. Jag älskar den! Kram!