söndag 25 oktober 2015

Korvfest

Jag ligger i soffan med en djupt sovande katt bredvid mig. Det är så rofyllt att jag nästan känner mig som en harmonisk människa, trots att jag var ute igår. 

Jag, VD, Thiger och Emma hade korvfest hemma hos mig igår. Vi hade en hel uppsjö olika korvar och en ocean av tillbehör. Vi frossade verkligen i korv. 
Och när vi inte orkade mer körv tryckte vi (okej: Jag) istället godis och så spelade vi kort och tjattrade. Och sen blev det som sagt utgång. Väldigt kul hade jag!

Nu när jag ligger här i all min harmoni, bredvid min sovande kisse, börjar jag reflektera i hur jag blir när jag är full. Att jag blir gapig, gränslös, vulgär, hyperaktiv och för mycket. Ja, lite som vanligt fast hundra gånger värre. 
Jag tänker att det inte är några eftersträvansvärda egenskaper, att jag måste börja tona ner mig själv och sluta skämma ut mig så mycket. Men så låter jag tankarna snurra ett varv till och landar i "vad är alternativet?". Att jag inte beter mig lika skämmigt, javisst, men att jag kommer ha så mycket tråkigare. 
Så jag kör nog på. 

Sen vet jag inte varför jag kastar ut obearbetade tankar på bloggen. Men idag får det vara så. Idag är jag avslappnad.
Favoritbild från igår. Vilket jäkla powergäng!

1 kommentar:

Emma sa...

Snygg bild!! ;)
Jag tror vi alla bara blir lite "mer" med alkohol i oss! Så länge man själv och de omkring en har skoj ska man inte ändra något :P