lördag 7 november 2015

Singelskap och machosex

De senaste två åren har jag börjat lyssna otroligt mycket på podcasts. Det tillkommer hela tiden nya favoriter, vissa gamla godingar faller förvisso också bort, men listan över saker att lyssna på växer hela tiden stadigt. 
Nu i veckan upptäckte jag en ny, intressant pod: Sexpodden från RFSU. Jag fann den via Hanna Hellquists blogg (som jag för övrigt också måste tipsa om – helt briljant är den, precis som allt annat Hanna gör!) när hon skrev om att hon varit med i den. "Hennes" avsnitt blev således det första jag lyssnade på, vilket passande nog handlade om att vara singel. 

En lyssnare som deltar i singelavsnittet pratar om sin syn på förhållanden som "ett logistiskt helvete", vilket jag såhär på andra sidan fnissade igenkännande åt. 50-åriga Nils från Vilhelmina är också med i avsnittet och säger en massa klokheter. Lyssna på det, vettja – här hittar ni avsnittet!

I det andra avsnittet jag hunnit lyssna på deltar Bianca Kronlöf och det handlar om machosex. Det avsnittet skulle jag bara vilja ge till typ alla snubbar, som en present. Jag tror på riktigt att många män skulle må bra av att lyssna på det. Här finns det – sprid ordet!

Nu måste jag hasta iväg, för om bara en halvtimme drar vår grannreunion (!) med systrarna vi bodde mitt emot som små igång. Ha en härlig lördag!

2 kommentarer:

Brynte sa...

Bra tips! Hade missat denna. Du lyssnar säkert redan på dom här men om du missat. Lyssna!
AB-podd (Atladottir&Bjurwald)
Rättegångspodden
Brottspodden
Dilan & Moa
Della Sport
Lantzkampen
Ekot granskar
Superältarna
Motioner med Moa
P3 OM

Okej. Kan skriva miljoner till... Men skriv dina favoriter, om jag missat nån. Älskar att hitta nya! (Struntade i dom, enligt mig givna nu, ex Varg söker sin pod)Anna sa...

Brynte: Men vilka kanontips du levererar då! Tack! Det är faktiskt flera av de där jag aldrig lyssnat på, faktiskt inte ens hört talas om... Men det ska det bli ändring på nu! :)
Mina favoriter just nu är:
Singelrådet
Det fantastiska resan
Eat this!
Babbelon
HanaPee's otroliga podcast
Måste också tipsa om Karin & Sara om du inte hört den. De la tyvärr ner den, till min stora sorg.