måndag 2 november 2015

Furiosa för en kväll

När jag vaknade till liv igår låg jag kvar i sängen en bra stund, recapchattade med delar av lördagens festsällskap och skrattade högt rakt ut åt delar vi skrev om. 
I lördags Halloweenfestade vi och det var så jävla kul att befinna sig under samma tak som Arya Stark, Darth Vader (som vi snabbt döpte om till Dwarf Vader), Liv Moore, en war boy, en solbränd afterski-entusiast samt en galen clown. Det händer någonting med folk och stämningen när alla är utklädda! Detta gällde förstås när vi väl drog ut – har flera roliga historier från kvällen som jag tyvärr inte kan dela med mig av här. Även om jag inte skrattar lika mycket åt dem nu som igår morse kan jag inte låta bli att fnissa nu med. Ledsen att ni inte får ta del av dem alltså. 

Själv var jag utklädd till Imperator Furiosa i lördags. En karaktär från Mad Max, för er som inte hänger med. Jag ville helt enkelt vara en stenhård jävla brud för en kväll, så det kändes som ett ganska naturligt val. 
Måste för övrigt credda VD för att hon (i vanlig ordning) var supergullig och byggde robotarmen samt axelskyddet till mig. Så jäkla skönt för en opysslig människa som mig att ha vänner som hjälper mig med sånt!

Inga kommentarer: