tisdag 28 juni 2016

Jag går en varmare sommar till mötes

Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar innan semestern. Fast jag har faktiskt inte längtat nämnvärt efter ledigheten. Visst ska det bli oerhört skönt att koppla ner och av i fyra veckor, jag tror bara att det är minnet av förra sommaren som spökar och medför att längtan inte riktigt infunnit sig. 
Visst bjöd fjolårets semester på en hel del fina och roliga stunder, men vad gjorde det när jag mest kände mig som ett öppet sår.

Såhär ett år senare känner jag mig dock läkt och liksom grundglad. Visst möter jag kontinuerligt motgångar i livet, men i det tillstånd jag är i nu kan jag sopa det mesta av mina axlar och gå vidare istället för att ramla ihop. Jag antar att tiden varit en viktig faktor för att komma dit, så även att jag gått i terapi och "jobbat med mig själv". Hur pretto det än må låta. 
Allt detta gör ju att förutsättningarna för att den här sommaren ska bli så mycket bättre än den förra är stora! Jag måste/vill bara planera in roliga saker att fylla den med. 

Kanske är det någon av er som läser detta som kan ge mig lite semesterinspiration? Någon rolig aktivitet att testa, en härlig plats att besöka, något gott att lägga på grillen? 
Det ekar så tyst i mitt kommentarsfält, så det vore svinkul att, för omväxlings skull, logga in och plötsligt mötas av något fint tips. Även om det förstås är helt okej att läsa vidare okommenterat. 

6 kommentarer:

Emma sa...

Kont
Cykeltur med picknick
Bettnes
Vin på balkongen
Tennis
Beachvolleyboll


Roadtrip ;)

Anna sa...

Emma: Föredömligt kommenterat och bra tips! Allt det där vill jag bocka av i sommar! :D

mami sa...

- VILA
- Bada (så klart)
- Besök en plats/ställe du aldrig besökt
- Njut av ledigheten!
- Dra upp en firre och lägg på grillen :)

Bärs & biceps sa...

Mami: Finfina tips! Kommer bocka av åtminstone fyra av dem! :)

mami igen sa...

Om jag ska göra ett försök att gissa är det alternativ 5 som ev går bort?!
Hoppas att du inte väljer bort alternativ 1! :)

Anna sa...

Mami: Det var att "dra upp en firre och lägg på grillen" jag var osäker på. Är ju inte säkert att en får napp! :)