måndag 20 juni 2016

På studiebesök i vuxenlivet

I lördags gav Thiger och Thomas mig en försmak på vuxenlivet. Eller kanske en provsmak, beroende på om jag någonsin kommer växa upp på riktigt? 
Hur som följde jag med de för att måla delar av vad som kommer bli deras hus. Tänk att människor jag umgåtts med sedan tiden innan jag ens fått min första mens nu bygger riktiga hus och avlar barn! Det känns ju helt sjukt! 

Något som också är helt sjukt, eller åtminstone lite sjukt, är att jag tyckte det var roligt att måla husväggar. Jag är suger ju på det mesta som en måste vara någorlunda händig eller teknisk för att utföra och därmed tycker jag också det är tråkigt, men att gå på med penseln upplevde jag som meditativt. Så pass meditativt och kul att jag på eget bevåg anmälde mig till att måla imorron kväll också. 
Jag kanske ska sadla om till målare i framtiden? Vilken skräll det hade varit ändå, om jag gav mig in i hantverksbranschen!

Efter målningen i lördags, som gick mycket fortare än planerat, blev jag medbjuden på middag med Thigers familj och släkt. Det bjöds på trerätters och champagne eftersom Thomas fyllde 30 och det sprang hundar och barn överallt i stugan vi befann oss i. Så mysigt att få krascha andras familjetillställningar ibland! 
Det blev en mycket fin lördag minsann.
Var tvungen att föreviga hur gulliga de var när de målade i kors. Tihi.

Inga kommentarer: