onsdag 29 juni 2016

Balkongambitioner

Om två är en tradition kommer onsdagskvällar innebära övertidsjobb för mig framöver. Jag gjorde en intervju förra onsdagskvällen och ikväll var det samma visa. Fast nu väntar ju faktiskt fyra helt lediga onsdagar (och måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar), så semestern kanske bryter den här nya vanan.

Turligt nog gick kvällens jobb fort, så jag hann även förbi Ikea en sväng för att leta saker till balkongen. Jag är allt annat än road av att gå på den där gigantiska möbelbutiken, men nu när de öppnat knappt tre kilometer hemifrån mig kan jag faktiskt tänka mig gå dit, snabbt plocka på mig det jag vill ha, betala och dra hem. 
Ikväll hittade jag dock bara trall och blomkrukor till balkongen. Hade gärna velat hitta ett litet brickbord, eller liknande, och någon form av belysning. Ska sätta mig och spana på det förstnämnda internetledes nu, för det vore jäkligt nice att ha en inredd balkong när semestern kickar igång. Två dagar kvar nu!

2 kommentarer:

mami sa...

Brickbord till bra pris (och utseende) brukar finnas lite varstans.
Vilken typ av belysning? Finns ju flera typer i form av "ljus" eller i form av "bollar" på ex Claes O, Rusta, Jula och säkert Ikea som går på batterier. Ja, går och går.... du vet vad jag menar.

Anna sa...

Mami: Jag såg att Rusta hade ett basic brickbord för 99 spänn, så jag funderar på att köpa det. Men det vore ju kul om det var liiite finare. Så vi får se.
Jag hade tänkt köpa solcellsdrivna lampor (Solvinden) till balkongen eftersom jag inte har något uttag där, men alla vita var slut. Vill i alla fall ha något som går att hänga upp och är sladdlöst.