lördag 9 februari 2008

Livet från den ljusa sidan

Mm, va livet kan vara härligt - utan kruseduller!
Jag kom nyss hem från jobbet, har hunnit svidat om från arbetsstassen till mjukisbyxor och linne, slagit på lugna favoriter, plac
erat mig med datorn i soffan och så smaskar jag på morotsbröd och minimalchips med utgånget datum som jag snott med mig från Shell. Låter det inte ljuvligt så säg?
Som sagt, ibland är livet obefogat härligt.

Jag är dessutom gräsänka i helgen, eftersom Simon
är och sparkar boll i Norsjö. Inte för att jag inte saknar honom (det gör jag, tro mig!) men det är ändå skönt att vara ifrån varandra ibland, speciellt när man bor tillsammans. Hinner man aldrig sakna varandra tror jag att det är lätt att börja ta varandra för givet! Det är dock lite tråkigt att vi kommer att vara i från varandra tre helger i rad nu, eftersom jag drar till House of Metal i Umeå nästa helg och helgen därpå ska Simon tillbaka till Norsjö och spela cup. Men vi får ta igen det sen.
Och idag är jag och två av mina kollegor från Lyckstvål UF lokalkändisar. Vi var nämligen med på "Framtidsmässan" som var här i sta
n i torsdags med ovan nämnda företag, och då kom en reporter från VF och intervjuade mig om företaget och tog lite kort. Reportaget publicerades i dagens tidning och du kan läsa det om du klickar här.
Måste dock påpeka att bilden (som dessutom var relativt enorm i papperstidningen) är tagen i väldigt osmickrande grodperspektiv. Dessutom ser det ut som jag har en fetsnus inne på bilden vilket jag inte har. Men whatever, det är ju skitbra att vårat företag får publicitet!
För övrigt tycker jag att mässan var riktigt givande. P
ubliken var kanske inte den bästa, majoriteten var gymnasieungdomar - jag hade gärna sett en större spridning på åldrarna där. Men förutom att vi vart intervjuade av två tidningar (varav den andra intervjun gjordes av Lokaltidningen, som tråkigt nog utkommer först om någon månad) lyckades vi även sälja lite tvålar och dessutom knyta kontakt med en lokal återförsäljare. Så just nu hoppas vi på att denna företagare kommer att köpa in ett lager tvålar, så att vi får dom sålda i butik!

Nej, nu ska jag snart göra kväller - jag börjar kl 8.30 imorrn igen. Fast först måste jag bara njuta lite till av livet... God natt!

Hela företaget i icke-grodperspektiv!

Inga kommentarer: