onsdag 21 oktober 2009

Jävla Kenza!

Jag är inget hängivet fan eller en frekvent besökare av Kenzas blogg, men idag trillade jag in dit - och vad upptäcker jag? Hon har både provat och köpt skorna jag suktat efter i en månad nu! 
Jag har varit inne inte mindre än två gånger på Din Sko i Piteå och frågat när och om de kommer in, men nu är det väl bara att glömma de. Kenzas läsare kommer vallfärda till städer runt i landet imorrn för att köpa monsterplatåerna. Suck.

Kan förresten tillägga att jag också provade skorna idag under min "mellanlandning" i Skellefteå, men då jag är fattig som en kyrkråtta till på fredag fick de snällt åka tillbaka på hyllan... 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å vet du! JAG har skorna på bilden under, där hon skrivit "jag pimpade till ett par andra skor" eller nåt. Hon har satt ett nitbälte högst upp på dom. Det har inte jag, men jag har dom! Sjukt snygga och sköna dessutom. Herregud vad Kenza vill vara som oss;P // Vanessa

Anna sa...

Vanessa: Jag håller med, dom skorna var skitsnygga! :) Jag måste säga att jag förstår henne, vem vill liksom inte ha vår goda skosmak..? :)

Josefine sa...

Ah, jobbigt när hon skriver om dom :P Jag skrev om dom där skorna för mer än 1 månad sedan & har nu fått dom av victor i "5-års present". Men nu kommer ju alla tro att jag bara härmar henne. Fast då får jag hänvisa dom till mitt blogginlägg jag skrev för länge sedan, haha ;)