måndag 5 oktober 2009

Vinteravund

I vanliga fall tycker jag det är lagomt om snön landar på backen i mitten av november. Nog för att vintern är mysig, men den varar ju så himla länge här uppe i norr!
Igår blev jag dock väldigt avundsjuk när jag såg hur ett snötäcke lagt sig i Lycksele, medan det bara spöregnade här och blåste spik. Titta bara på denna gosiga bild som jag fann på (och lånade från) Sandras blogg:


Idag lyser dock höstsolen här i Piteå igen, och tur är väl det för nu ska jag bege mig upp på skolan. Hade varit jobbigt om jag hade varit tvungen att gå igenom en kall regnby...

3 kommentarer:

mami sa...

Hmmm, undrar var Sandra lånat den snöbilden ifrån. Inte var den då från "centrala" Lycksele i alla fall. Här var det bara regn (okej, lite snöblandat var det..) som föll ner från ovan igår. Inte alls kul men å andra sidan var det kanonväder i lördags! :-) Kram från snöfritt Lse.

Sandra sa...

haha... Lyckselecentrum fick inte lika mycket snö, men bara du kommer en bit utanför börjar det vara snötäckt och hos oss är det ännu mer ;) Men idag har det varit strålande sol, men fortfarande snö.

Emma sa...

Men gud vad underbart! :D
Jag blir helt tokig om inte snön kommer hit snart!