måndag 26 oktober 2009

Återträff efter två månader ifrån varandra

Det har varit full rulle för min del hela helgen, därför tänkte jag försöka ta igen utebliven bloggning nu.

I fredags var det som sagt dags för att sammankalla järngänget - jag, VD och Sandra - igen. Det var över två månader sedan vi sågs alla tre samtidigt så det var verkligen på tiden!
Jag och Sandra åkte till Umeå rätt tidigt och slog ihjäl några timmar i diverse butiker, i väntan på att VD skulle bli klar på skolan. Bland innehållet i mina kassar från shoppingrundan är jag faktiskt mest nöjd över träningskläderna. Träningsbh:n kostade sin vikt i guld (åtminstone i studentmått mätta) men det ska bli sååå skönt att inviga den i eftermiddag.

När VD väl var klar med plugg hade vi en kanonkväll med middag på All Stars och Idol. Pepparsteken jag åt var som ett himmelrike för en köttetarian - den var så innihelvetes god rent utsagt! Att jag sedan råkade ge brudarna ett tillfälle att mobba mig genom att beställa en "touch down pepper stiiik" bjuder jag på.
Idol avnjöt vi med några klasskompisar till VD: Två roliga och trevliga tjejer som verkade lika ekonomnördiga som vår vän, haha!

Tyvärr var vi tvugna att åka tillbaka till Lycksele redan på fredagskvällen eftersom Sandra skulle upp tidigt nästkommande dag för att skriva högskoleprov. Jag hoppas verkligen att det blir en Umeå-tripp snart igen, då får vi kanske se lägenheten som VD skrev under kontraktet till just i fredags..?

Den gudomliga köttbiten

Den förtjusande Sandra

Den numera krullhåriga VD och så jag, Anna Anka

2 kommentarer:

Sandra sa...

Haha..Diggar minen á la Vd. :)

Josefine sa...

Oj oj vad pepparsteken såg god ut :) Jag som älskar pepparstek, denna måste jag testa inom snar framtid :)