fredag 2 oktober 2009

Late night at musikhögskolan

Jag hade nästan tappat hoppet om mig själv efter morgonens fadäs (se förra inlägget). Men i kväll har jag banne mig gjort rätt för mig som kompensation!
Tidigare i kväll var jag och tog ett pass aerobic intervall. Hello fitness-Anna, you're going to look great in that Helly Hansen-underställ this winter.

Och nu sitter jag på skolan och redigerar. Japp, du läste rätt - klockan är snart 1.00 och jag befinner mig i en Mac-sal på institutionen för musik och medier. Det är faktiskt rätt mysigt att vara här såhär sent. Förutom den att jag gör den roliga uppgiften (hrm...) underhåller jag mig med att ta emot samtal från fylle-Thiger som är på väg hem från krogen och lyssnar på "Nattugglorna" i Piteå FM. Nyss spelade de Drunken Lullabies med Flogging Molly, vilket fick mig att tänka på när Johan skuttade runt till den i någon riverdance-liknande dans en morgon i somras.
Ja, den energin kommer jag knappast ha imorron bitti i alla fall... Och på tal om det - jag tror jag skippar att kliva upp klockan sju imorrn ändå.

1 kommentar:

Emsegumsan sa...

Åh, vad duktig du är! Jag får ju redigeringskomplex här.. :P