måndag 26 oktober 2009

Födelsedagsfirande, bildversionen

I lördags firade vi Elle hela dagen lång. Fast egentligen fyller hon ju 22 år idag, så grattis igen!

Festen drog igång redan klockan 13, då klämde vi ihop oss sju pers inne i en bastu. Trångt var det, men väldigt varmt och mysigt!

Eftersom jag och Johan inte var med på bastubilden får ni oss här i half naked-edition. Han är så fin min kära pojkvän!

När vi hade duschat av oss bastusvetten och snofsat till oss blev det middag på Knut'n. Vissa (läs: sorseleborna) var mer i gasen än oss andra och hann både med att välta vinglas och driva de stackars servitörerna till vansinne. Själv önskade jag mest att jag hade tagit med mig skämskudden... Men det var väldigt roligt ändå!

Återigen: Johan och jag. Fast mer påklädda under middagen, såklart.

Efter att alla var mätta och belåtna (och vissa ännu mer rund under fötterna) förflyttades festen till Elle och Jörgen. Födelsedagsbarnet fick öppna ett paket...

... och grabbarna förärade henne med en sång. Min lilla kille ställde sig på en stol för att inte känna sig just liten, haha.

Kvällens lek hade ett minst sagt akrobatiskt tema. Titta förresten hur nöjd jag ser ut över att ha Jörgen mellan mina lår, HAHA!

J & E verkar ha tränat på det här förut...

Slutdestinationen för födelsedagsfirandet blev det gamla, goá hotellet. Där stötte jag bland annat på Johan med sällskap som hade pre-halloweenparty. Jag höll på kissa på mig av skratt varje gång jag skymtade hans munkrakade skalle! I övrigt var det ganska segt på hottan. Inte tråkigt, men tiden gick sjukt sakta. Vid halv två kastade jag och "min" Johan in handduken och gick hem - kanske lika bra efter tolv timmar av festande.

2 kommentarer:

Johan sa...

haha riktigt sköna bilder ;)

Anna sa...

Johan: Jag vet! :D Fast jag har skitmånga fler sen i lördags också... :)