måndag 10 maj 2010

One night in Sthlm


Nämen titta vilka som fastnade på en vimmelbild i lördags! Faktum var att fotografen kom fram till oss rätt omgående efter att vi anlänt till nattklubben och ville fota oss. Det är ju rätt förståeligt ändå, vi var ju de enda på Göta Källare som hade halvmetersfransar...

Ja, vi hamnade tillslut på Söder efter ett kort stopp på Stureplan. Jag trivdes inte alls i sistnämnda kvarter eftersom det kändes som att jag inte alls passade in. Folket var liksom för välkammade för att jag skulle känna mig helt bekväm.
Nästa gång jag befinner mig i Stockholm ska jag dock testa att gå ut på Stureplan igen. Om man går till rätt ställe och ger det en chans är det säkert jätteroligt!

På GK trivdes jag i alla fall ypperligt: Ingen kö, ett dansgolv där de spelade lika gamla som lökiga klassiker (eller vad sägs om godingar såsom Scatman, Cotton Eye Joe och Flickorna på TV2?) och bra kurs på ölpriserna. Ungefär som här hemma med andra ord, hehe. Men som sagt - nästa gång i Stockholm får jag klä upp mig till tänderna och hinka champagne med stekarna.

1 kommentar:

Sandra sa...

Oooooooh! Värsta heta brudarna ;)

Kan verkligen rekomendera kameran, är väldigt nöjd med den, med tanke på att det är en kompaktkamera. :)