söndag 2 maj 2010

Kort om helgen

Valborgsmässoafton festade vi oss igenom. Partyt började relativt tidigt hemma hos Simon och Sofia och fortgick med grillning, karaoke (inget jäkla Singstar här inte!) och sällskapsspel. En massa ostbågar hann jag också trycka mellan varven. Efter åtta timmars förfest bar det iväg till Kåren. Jag har inte varit där sen julsittningen och i fredags insåg jag varför: Kåren är inte kul. Förlåt alla ni som gör ert bästa för att skapa ett uteställe anpassat för oss studenter... Men det faller mig helt enkelt inte i smaken.

Trots att timmen blev sen innan huvudet träffade kudden i lördagsnatt var jag uppställd vid 10 igår. Sandra var ju nämligen på ingång och då var jag ju tvungen att vara representabel! Fast jag var inte nästan alls bakis så det gick bra.
När hon joinat vår lilla klick kallat järngänget blev det en kanondag. Vi åt flott och gott på Max, hade allsång (sänder en ursäktande tanke till mina stackars drabbade grannar) pratade om allt ifrån döden till varför VD är världens äldsta barn, spelade kort, skrattade en massa... Och en massa annat! Den überroliga dagen avrundades tillslut med tårdränkta kinder som blivit blöta av filmen The Reader.

Jaa... Eftersom rubriken lyder "kort om helgen" får jag väl helt enkelt sätta punkt här - har egentligen redan överskridit teckenantalet för att ett inlägg ska räknas som kort. Avslutar med några bilder från valborg:

Emma kände sig lite låg

"Gillring", som pappsen hade sagt

En grymt göttig grilltallrik

Emmorna tog sig en svängom

Tage var också på festhumör

In the cab

För övrigt börjar det bli dags att investera i en ny kompaktkamera, en massa bilder från i fredags är helt fucked up.

Inga kommentarer: