torsdag 3 juni 2010

Fullspäckad vecka

Som sagt är mina dagar rätt fulltecknade just nu. Jag hade siktat på en lugn och behaglig första sommarlovsvecka men så blev alltså inte fallet... Har jobbat tre dagar i rad nu och när jag inte befinner mig på Shell försöker jag styra upp de saker jag hade planerat in före jag fick veta att det blev arbete i veckan. Men jag är ändå nöjd och tacksam: Jag hade bett om att få jobba så varje extra timma är ett plus.
Nästa vecka är jag dock (troligtvis) helledig och därmed har jag tid att packa mina saker i huset och fixa lite inför syrrans student då!

I morgon är det balförberedelser som står på schemat. Jag ska först sminka Lisa och Malin och sedan fotografera dem. Egentligen börjar jag jobba fyra men chefen är schysst och låter mig börja senare. I och med det hinner jag också se när syrrorna snubblar på podiumet! Hehe.
Fult nog börjar jag bli nervös inför morgondagen - tänk om sminket blir misslyckat eller om bilderna blir katastrofala? Bäst att jag försöker lugna ner mig, jag misstänker att balfolket kommer vara hispiga så att det räcker och blir över...

Under min balprep för två år sedan. Det var ingen mindre än VD's syrra som fixade min apsnygga frisyr då!

Inga kommentarer: