torsdag 17 juni 2010

Tre babes och två stiliga karlar

Jag får väl allt ta vid där senaste inlägget avslutades - "Just nu har jag fullt upp med att umgås med underbara människor..." Så sant som det är sagt!

I tisdags hängde jag med favoriterna VD och Sandra. I vanlig ordning var kakhålet sällan vilande: Gaggade vi inte på om högt och lågt (mest lågt) tuggade vi på nåt gott. Lunchen gick över i mjukglassintag som gick över i middag som gick över till filmgodis... Men vi såg också till att röra lite på oss genom ett äkta bootcamp som innefattade frisbee/- och amerikansk fotbollskastande varvat med upphopp och armhävningar. Träningspasset avslutades med misslyckad trädklättring och regndans.

Lagbild från i tisdags, hänsynslöst snodd från Sandras blogg.

Igår gick färden till Vännäsby där jag hälsade på en annan favorit-Sandra och hennes bedårande söner.

Vad vi gjorde? Sov, haha! Faktum är att vi slocknade i tv-soffan strax efter sjusnåret igår kväll, båda två. Vilka partypeople vi är...
Men så hann vi med en sväng i Umstan idag också så enbart slöa har vi inte varit. Fast det är farligt nära att vi snart kan klassas som 65+ i sinnet.

Sandra G ville inte vara med på bild, men turligt nog är hennes gópojkar desto mer linslusar - fast de inte kan stå stilla många sekunder...

Inga kommentarer: