tisdag 22 juni 2010

Nu drar vi på semester!

Okej, det är tydligen inte ett pensionärsställe vi drar till imorrn. Det är Pensionärsstället. Mamma har pratat med en av sina bekanta på 60+ som har varit i San Agustín och till och med hon tyckte att det var väldigt lugnt där...
Men va tusan, vi åker ju iväg för att sola, bada och just ta det lugnt så det får väl funka. Och känner vi för att svina någon kväll ligger ju Playa del Inglés nära.

Om bara någon timme åker vi till Umeå för att sedan ta bussen till Arlanda (ja, det fick bli buss på nedvägen på grund av tidig avgångstid). Därför kretsar tankarna kring om jag glömt packa något och liknande.
Ska checka väskan en sista gång innan den förseglas nu! Önska oss en trevlig resa så kanske jag befinner mig på Gran Canaria nästa gång jag bloggar. Ciao!

2 kommentarer:

en inte alls avundsjuk mami sa...

Vad är väl sol, bad, VÄRME, god mat och dryck, vila mm mm?!
Tur man slipper sovmornar, svettas, få sand mellan tårna, solsveda, åka buss, flyga och allt annat som ni "drabbas av". Positivt tänkande!!??!! Ha det så bra "trots allt" :-) kram

Maria sa...

Tack ;) Den är från sisters point, hittade den på mixup för rätt länge sen.. and I love it! Hoppas att ni får en underbar semester :)