onsdag 13 juli 2011

En spaning in i ytlighetens spåkula

Folk brukar säga att jag och min syster är lika varandra. I fredags misstog till och med en snubbe Lisa för att vara mig, fastän jag har bott granne med denna man i nästan tre år och sist vi träffades var för bara en månad sedan.
Själv uppfattar inte likheten som det talas om. Kan ju visserligen bero på att jag ser mitt anlete varje dag och därmed har stenkoll på hur vi skiljer oss åt, men ändå. Man måste ju vara halvblind alternativt dement för att inte kunna skilja systrarna Bergman åt.

I helgen när vi drack öl innan Sonisphere slogs jag däremot av att vårt utseende överensstämmer desto mer när vi befinner oss i samma ålder. Alltså, den idag 20-åriga Lisa påminner starkt om mitt 20-åriga jag. Kolla själv:

Den ena bilden är tagen under Metaltown 2009 och den andra är från helgens bravader.

Med denna spaning i åtanke förutspår jag härmed att Lisa anno 2013 kommer ha rött hår i en tråkig längd, bära pilotbrillor och ha ett åtminstone lite mer fördelaktigt utseende. Kom ihåg var ni läste det först...

4 kommentarer:

Evelina sa...

En dum fråga, men vem är vem???

Anna sa...

Evelina: Haha, är du på riktigt?

Evelina sa...

hm... ja typ. Kan inte lägga på minnet att jag någonsin sett någon av er röka så jag är fan ställd. Skulle vilja ha det till att du är den till vänster... men den "personen" har lite rundare ansikte... och det är väl lisa av er två som har det? Du vet att jag är sjukt dålig på att känna igen folk på ansiktet så detta är illa att du inte skrev under bilderna vem som är vem ;) SKÄMMES!

Anna sa...

Evelina: Haha! Men du, en ledtråd - Lisa är den av oss som bolmar mest... För övrigt har du rätt i att Lisa har lite rundare ansikte (tror jag?) men vid det där fototillfället vägde jag nog några pannor mer ;)