måndag 25 juli 2011

Helgen får ringmusklar

För att sammanfatta min härliga helg tänker jag sno Alex Schulmans koncept med att recensera tillvaron. Fast istället för att plus ger jag istället "¤" i betyg (eftersom jag ju inte kan stjäla Alex grej rakt av + att jag för tillfället är på tok för slö för att designa egna, coola symboler).
Var förresten tvungen att googla "¤" för att se vad det egentligen betyder. På ett forum hade någon föreslagit betydelsen "ringmuskel". Haha, den definitionen får ¤¤¤¤ i betyg.

Nåväl, min helg var det:

Fredag 13.02:
Anländer till Hjåggsjö där Sandra med söner och pojkvän befinner sig på en badutflykt. En värme sprider sig i bröstet över att få träffa dem igen då det var ett halvår sedan vi sågs sist.
¤¤¤¤

Fredag 13.25:
Leker med vildbasarna aka Hampus och Hugo i vattnet. Inser att jag håller på bli gammal när min väns barn kan distrahera mig från att spana in hunkar på stranden.
¤¤¤¤

Fredag 13.32:
Mitt under leken i vattnet får Hampus tag i mina bikinitrosor och innan jag hinner reagera har han dragit ner dem. Lyckas rädda det lilla tyget en halv centimeter ovanför klitthöjd.
¤¤

Fredag 15.10:
På väg hem från badet avslöjar Sandra kvällens happening: Tacofest! Finsmakaren inom mig jublar.
¤¤¤¤

Fredag 17.05:
Maten smakar om möjligt mer utsökt än jag föreställt mig. Trots det slutar det oavgjort i ätartävlingen mellan mig och 4-åriga Hampus.
¤¤¤

Fredag 20.00:
Båda barnen sover och vi vuxna(re) får chans att umgås över rosévin och sällskapsspel.
¤¤¤¤

Lördag 9.40:
Vaknar upp och inser att det nog blev ett glas rosé för mycket under gårdagen.
¤

Lördag 12.20:
Åker tillbaka till Hjåggsjö för ännu en dag av sol och bad. Med oss dit har vi tre hämtpizzor.
¤¤¤¤

Lördag 17.40:
Anländer till Umeå. Traskar direkt vidare bort till fröken Thiger som har bjudit in mig på middag.
¤¤¤

Lördag 19.00:
Tar första tuggan av måltiden bestående av diverse grekiska läckerheter. Smaksensationen är ett faktum.
¤¤¤¤¤

Lördag 19.05:
Som på given signal förbyts den soliga himlen i moln som hotar om åska och regn. Hinner just precis bära in tallrikarna i säkerhet när ett kraftigt regn bryter ut.
¤¤

Lördag 20.30:
Vinner i kortspelet 500 och njuter på ett ytterst skadeglatt sätt av Andreas uppgivna dålig förlorare-min.
¤¤¤¤

Lördag 22.30:
Parkerar rumpan i en fåtölj på Pipes med en öl i handen.
¤¤¤¤

Söndag 00.05:
En skön dude vid bordet bredvid spyr ner sig själv och platsen där han sitter. Kräkstanken lägger sig som ett täcke över omgivningen.
¤

Söndag 01.35:
Magnus
kläcker den idén att beställa in Jägershots. Det ter sig briljant 25 minuter innan stängning.
¤¤¤

Söndag 02.30:
Jag får låna Thigers cykel och trampar hem genom Umeånatten. När jag vaknar dagen efter inser jag att den där cykelturen var ett smart drag.
¤¤¤

Måndag 22.05:
Jag börjar författa detta inlägg men inser i samma stund att jag inte har en enda bild från helgen bravader att bjuda på. Fail.
¤

Totalbetyget för helgen blir ¤¤¤¤. Kanonkul!

PS. Givetvis är alla tidsangivelser ungefärliga och i vissa fall säkert helt uppdiktade. Har man roligt har man inte tid att notera klockslag! DS.

2 kommentarer:

Robbelibobban sa...

"Mitt under leken i vattnet får Hampus tag i mina bikinitrosor och innan jag hinner reagera har han dragit ner dem. Lyckas rädda det lilla tyget en halv centimeter ovanför klitthöjd."

Om inte du spanar in grabbarna, kanske dom spanar in dig istället efter denna händelse? ;P

Anna sa...

Robbelirobban: Nja, snarare höll alla småbarnsmorsor för ögonen på sina barn. Anade hur de även höjde och riktade krucifixen åt mitt håll när jag vände ryggen till...