lördag 16 juli 2011

Födelsedagar och förbannade fb-fenomen

Idag fyller min vän Robban år. Det såg jag när jag loggade in på Facebook, fast då hade jag faktiskt redan dragit iväg ett grattis-sms till honom. Om det är något jag är grym på så är det att komma ihåg folks födelsedagar!

Varför jag ens nämner Facebook beror på att jag blir så jääävla irriterad på folk som bara gratulerar sina riktiga vänner där. Min tumregel är såhär: Om jag inte har möjlighet att fira personen IRL uppvaktar jag den med ett sms på födelsedagen. Minst! Allra helst ringer jag och sjunger en trudelutt. Det beror förvisso i mångt och mycket på att det är en av de få gånger folk tillåter mig att sjunga inför dem. Men hur som - lägg ner det där jävla fb-gratulerandet när det kommer till människor du umgås med. Man kommer ju ändå inte ihåg vilka som skrivit "Grattis! :)" i ens logg.

Självklart slog jag födelsedagsbarnet en pling i kväll och sjöng för honom. Hann dock bara två rader in i låten innan jag började garva när jag hörde min höga, falska stämma studsa mellan väggarna... Men när jag kollade igenom mitt lilla bildarkiv fann jag minsann en gammal-som-gatan-bild som bevisar att Robban själv också tar ton ibland.

5 kommentarer:

Idamari sa...

Jag är värdelös på det själv så det dissar vi. Låt se, jag vet inte riktigt. Kan bli en sväng i mitten av augusti men annars just veckan innan skolan börjar den 5e sept.

Robbelibobban sa...

HAHA!! Din jävel! Misstar jag mig inte så är det den gången jag, du simon, och din käre mami körde singstar så polisen kom ;)

Tack för den lilla truddelutten iallafall :D

mami förstås.. sa...

Haha precis vad jag sa när jag såg sång-Robban: "skulle tro att det där var när polisen tyckte att vi skrålade för högt och för mycket..."
Grattis Robban om du ser det här och jag föreslår att vi kör en omgång singstar snart igen så får Anna göra sin "vackra" stämma hörd och jag får vinna över henne igen! :-)

Anna sa...

Robbelirobban & mami: Fel, fel, FEL. Den där bilden är tagen i Piteå under ditt minnesvärda besök, Robert! Men jag är absolut med på en omgång Singstar när helst. Hör av er när ni samlat mod nog.

Robbelibobban sa...

Jag är LÄTT med! No doubt bout it! Aha piteå, se pass.. tiden går.. alldeles för fort...!!!!! Jag verkar då inte ha förändrats något iallafall enligt om man tittar på bilden :)