söndag 4 november 2012

59 timmar och en tävling

Hoppas ni haft en trevlig helg! Det har inte jag haft. Helg, alltså.
I ett svagt ögonblick lovade jag nämligen att hoppa in extra som helgreporter på VK och därmed hade jag både gårdagen och den här dagen räddad...

Fast rätt trevligt har jag haft det ändå. Jag har hunnit se min livs första Björklöven-match (!), träffat min syster - om än bara för en kort stund - och blivit uppassad av Johan med både middag på bordet när jag kom hem igår och en riktig helgfrukost imorse. Sedan är det ju faktiskt rätt trevligt att jobba också - även om jag gärna hade sluppit 12 arbetsdagar i rad...

Nu känner jag mig hyfsat färdig för veckan. 59 timmar arbete har tagit ut sin rätt och dessutom har jag avverkat ett löppass i högt tempo alldeles nyss. Min intention när jag begav mig till gymmet var att ta en rask promenad på löpbandet, men när tjejen på bandet bredvid plötsligt började öka farten samtidigt som jag var den outtalade tävlingen igång... Inte lätt att vara tävlingsmänniska!
För tillfället sitter jag i bastun (haha, vilket jävla ställe att blogga på) som belöning, vilket nog får bli veckans sista insats.

Lev väl!

3 kommentarer:

mami sa...

Att du bara orkar tänka på ett träningspass efter 59 timmars arbete!! Var får du all energi ifrån? Om du har någon över köper jag gärna :)

Robbelibobban sa...

Hahaha låter helt klart som den Anna jag känner, inte kan du ju vara sämre och springa saktare än hon bredave ;)

Anna sa...

Mami: Jag har inte alls mkt energi över. Tro mig.
Robban: Det finns ingen bättre sporre än tävlingsdjävulen! Haha! :P