onsdag 21 november 2012

Ett förtydligande och pepp i världsklass

När jag hade postat gårdagens inlägg påpekade Johan att "nu kommer folk tro att jag dumpat dig". Det har han alltså inte gjort. Här frodas kärleken likt i snuttipluttpars loggar på Facebook! Dessutom skulle jag inte accepterat om han av någon konstig anledning dumpade mig. Då hade jag klamrat mig fast kring hans ben och aldrig släppt taget. Ville bara förtydliga det. 

Och på tal om gårdagens blogginlägg fick jag pepp i världsklass av fröken Thiger idag. Hon ringde och undrade vad det var frågan om och när jag hade berättat konstaterade hon torrt "Life's a bitch and then you die". Jag älskar att det finns fler bittra människor där ute. 
Snuttiplutten som lyser upp mitt liv.

3 kommentarer:

Thiger sa...

Det var exakt vad jag trodde!!! Att du blivit dumpad, men då hade jag tagit med dig till las Vegas så hade vi kunnat vara bittra där ;)

Anna sa...

Thiger: Jag ser framför mig hur den resan skulle se ut: Vi skulle vara konstant packade och sitta och muttra vid ett spelbord, där vi även skulle gambla bort våra surt förvärvade slantar. Man skulle kunna göra en dokumentär om den resan med titeln "Bittra brudar i Vegas". ;)

Jägmästare sa...

Haha... ja... de vore något det!