måndag 13 juli 2009

Blame it on Piteå

Jag blev nästan lite rörd när jag läste kommentaren från herr eller fru Anonym i förra inlägget. Tänk att det finns en (1!) person förutom jag själv som bryr sig om min bloggs kvarlevnad! Jävlar i min låda vilken fanbase jag har...

Hur som helst finns det självklart en helt naturlig förklaring till varför jag inte uppdaterat på några dagar. Vi drog nämligen till Piteå natten mot lördag, efter att jag stängt macken. Datorn var i och för sig med, men att vi:et som drog norrut utgjordes förutom av mig själv utav en snygg karl som stal uppmärksamhet från bloggandet.
Det var hur underbart som helst att komma tillbaka till min egna bostad, mitt hem. Helgen fördrev vi på bästa sätt, genom att helt enkelt göra vad vi kände för. Det vi var sugna på under dessa dagar var bland annat hotellfrukost, krogen, motiverad bakisfilm, en mysig strandpromenad, några öl och cider intagna i solen på balkongen, skräpmatsmiddag med Angelica och Fredrik... och mycket mer! Med andra ord har jag haft en perfekt helg, och fan vad jag var värd det.

Checkin' the view over Bäckis

Peace out from Fat-Face
(vi hade tydligen mycket bättre väder i Piteå än i Lycksele i lördags, HAHA!)

2 kommentarer:

Mr Mariestad sa...

Vi är många som läser bloggen

M sa...

Jag var nyss i Piteå minsann. Där pratar folk så roligt och staden är så söt.